Peiling oefenavonden

Oefenavond woensdag peiling

Hallo allemaal

De oefenavonden op woensdag avond lopen nu al een tijdje, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daar willen we jullie graag bij betrekken, want wie weten het nu beter dan de dansers zelf?? Deze vragenlijst is voor iedereen die al een keer naar een oefenavond is geweest, maar ook voor iedereen die nog nooit is geweest maar wel interesse heeft. Zo hopen we een goed overzicht te krijgen van de dingen die beter kunnen (en dingen die goed gaan en we dus niet hoeven te veranderen), maar ook wat we moeten doen om de oefenavond beter toegankelijk te maken voor iedereen.

Super bedankt alvast voor het invullen!

 

Een korte uitleg voor de mensen die nog nooit naar een oefenavond op woensdag zijn geweest, maar toch wel nieuwsgierig zijn.

Op woensdag avond van 19:30 tot 21:30 is er een oefenavond. Hierbij wordt er eerst ongeveer een uurtje ballroom muziek gedraaid en daarna een uurtje latin muziek. Hier kun je zelf je passen die je in de les hebt geleerd nog een keertje oefenen of juist aan je techniek werken die je hebt geleerd. Er is geen docent aanwezig, maar de andere dansers bijten niet en je kan ze dus altijd wat vragen of je vraagt het de volgende les. Er wordt tijdens deze avond niet door gewisseld, dus als je niet graag alleen danst is het handig om met een partner te komen. Dit hoeft niet je vaste partner te zijn, dus je kan ook een keer iemand anders uit proberen.