Oefenen Stijldansen

Om een dansbaas te worden is het belangrijk om naast de lessen te oefenen met alle hersenkrakers die je hebt geleerd. Maar wie heeft er nou een balzaal in de achtertuin staan om in te oefenen? Daarom heeft STIJL oefenmomenten! Dan kan je met (of zonder) danspartner de dingen herhalen die je geleerd hebt. We organiseren deze momenten in samenwerking met studentendansvereniging U Dance.

Wat is oefenen?

Meestal herhaal je dingen uit de les met je partner, dus een nieuw figuur of een techniektip. Die dans je dan een aantal keer door. Dat gaat meestal niet in één keer goed en dan kan je even proberen of het wel lukt als je het nog een keer of op een andere manier probeert. Als je er niet uitkomt dan kan je andere dansers vragen om te helpen of je vraagt het bij de volgende les. Je kan de oefenavond ook gebruiken voor andere dingen zoals: figuren van langer geleden herhalen, (wedstrijd)conditietraining door lang achter elkaar door te dansen, of je kan met iemand anders dan je gebruikelijke danspartner komen om uit te proberen hoe je met die persoon fijn kan dansen.

Oefenavond woensdagavond

Op woensdagavond oefenen we soms in de gymzaal aan de Ridderlaan 2A in Utrecht. Hier is een spiegelwand aanwezig en je kan er gratis parkeren. Van ongeveer 19:30 tot 20:30 staat ballroommuziek op, en van ongeveer 20:30 tot 21:30 latinmuziek.

Meld je hier aan voor (een van) de oefenmomenten:

Event Locatie Datum
Er is nog niets gepland. Hou deze pagina vooral in de gaten!