Proefles 6 december uitgesteld

Afgelopen vrijdag was zeker een black friday omdat door de nieuwe coronamaatregelen amateursporten ‘s avonds is verboden. Dat betekent dat de STIJL proefles van 6 december niet door kan gaan 🙁

We stellen de proefles een aantal weken uit. Als de avondlockdown niet verlengd wordt dan zal de proefles op 10 januari zijn (zet hem vooral in je agenda!). Als het wel verlengd wordt dan schuift de proefles verder door. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de proefles!

Hopelijk kom je december ook door met wat minder STIJL in je leven, en dan gaan we er in januari een feestje van maken!

STIJL Blok 2 komt eraan. Met allemaal nieuwe dingen!

In Blok 2 (vanaf 6 december) hebben we allemaal nieuwe groepen zodat we nog meer mensen blij kunnen maken met stijldansen!

Beginnersgroep
Er is nu een beginnersgroep zodat mensen zonder ervaring (of met weinig ervaring) ook kunnen dansen. Ken je nog vrienden of vriendinnen die wat STIJL nodig hebben? Nodig ze uit voor de gratis proefles! ( https://www.facebook.com/events/294854279119374 ) Hoe leuk zou het zijn als meer van je vrienden ook dansen? 😄

Techniekgroepen
Er waren al losse technieklessen bij STIJL maar nu tillen we dit naar een hoger niveau. Bij de techniekgroep zijn de lessen om de week en in een kleinere groep. Door die continuïteit en aandacht kan je grondiger aan je techniek werken om zo grote passen vooruit te zetten! (Letterlijk en figuurlijk.) Er is een techniekgroep voor ballroom en een aparte voor latin. De lessen worden afwisselend gegeven door Mihai en Ellen. Deze groepen zijn ook interessant voor wedstrijddansers tm deb 1 / pre-am niveau. Ze zijn niet geschikt voor beginners. Meer info: https://stijlutrecht.nl/stijldanslessen/#techniekgroepen

Overige veranderingen
We hebben de groepen hernoemd naar “Beginners”, “Intermediate”, en “Advanced”. Dat leek ons wat duidelijker. Verder zat de Advanced groep wat vol in blok 1, dus met blok 2 gaan we naar een grotere zaal van 300m²! Neem je verrekijker mee. Ook hebben we een extra sterdocent in de arm genomen, Ruben van Osch, om meer persoonlijke feedback te kunnen geven.

Proefles
Deze plannen klinken onweerstaanbaar toch? Je bent welkom om het te proeven bij de proefles op 6 december!

We hopen je 6 december te zien!

Liefs van STIJL,
Marries, Eline en Sinterklaas

Geboorteaankondiging 🎉

Stichting STIJL is afgelopen maandag 8 november officieel ter aarde gekomen. We zijn erg blij en trots dat ze er eindelijk is na een lange tijd van in verwachting zijn.

We willen graag Marries, Eline en Rogier bedanken voor de verwekking, en verder notaris de Jongh voor de soepele bevalling. Het co-ouderschap wordt nu gedragen door Marries en Eline, met hulp van onze liever STIJL dansers. We willen ook graag USDV U Dance bedanken voor de matchmaking die heeft geleid tot de verwekking, en voor de warme omstandigheden waarin STIJL ter aarde kon komen.

Felicitaties ontvangen we graag via social media en cadeaus mogen in de vorm van een deelname aan dansles in Blok 2 (begint 6 december, zie https://stijlutrecht.nl ) of door het aanraden van STIJL dansles aan vrienden. Er is nu ook een beginnersgroep dus iedereen kan komen! Het geboortebezoek kan bijna iedere maandag tijdens vrijdansen, zie de website. Je bent welkom!

STIJL Techniekles Ballroom Algemeen en Tango

De eerste STIJL techniekles is deze maandag al! We gaan jullie nog beter en fijner leren dansen! 💃🕺 Ook mensen tussen de ongeveer 25-40 jaar die geen les bij STIJL volgen zijn welkom.

Klik hier om naar het Facebook event te gaan

Deze maandag behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Een opfrisser van de algemene ballroom techniek (balans, voetcontrole, frame, connectie, promenade).
  • Diepgaande techniek van een aantal tango basisfiguren.

De techniekles wordt gegeven door de STIJL mama en papa: Eline en Marries! Meestal is er een gastdocent maar deze eerste keer nog niet zodat we jullie eerst zelf kunnen indoctrineren met de beste ballroomtechniek uit ons repertoire.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige technieklessen? Abonneer je op de STIJL agenda.

STIJL is van start!

STIJL is van start! We zijn blij met de mooie zaal en het is heel gezellig 🎉 Zin om langs te komen? Elke maandag is er 20-21u vrijdansen of een techniekles. Kijk op deze website voor meer informatie. Je bent welkom!

🎵 Sean Fournier – Falling For You

Corona-update en proefles

De proefles is op maandag 6 september, en dat is al over bijna 2 weken! Wij hopen dat je hem rood omcirkeld en met veel hartjes in je agenda hebt staan. Je hoeft je niet in te schrijven, dus kom vooral langs! Je kan ook bij het vrijdansen komen koekeloeren tussen 20:00 en 21:00.

Heb je nog geen partner? Geen probleem, die kan je bij de proefles vinden. We weten dat er een hoop zoekende dames en heren komen. Er lijken wat meer zoekende dames dan heren te komen, dus als je nog heren kent die ooit gestijldanst hebben, nodig ze vooral uit! Wil je populair doen op Facebook? Geef hier aan dat je komt: https://www.facebook.com/events/1473955186286700/ Je kan er ook alle informatie handig op een rijtje vinden.

We hebben ook nog een corona-update: We gaan tijdens de proefles en minimaal de eerste les erna werken met de CoronaCheck app, en je hebt dus een groen vinkje nodig om binnen te komen. Waarom? Tot in ieder geval 19 september is de 1,5m regel nog van kracht. Voor sporten is er een uitzondering, maar tussen het dansen door moet wel afstand gehouden worden. We denken dat dit niet realistisch is, zeker niet tijdens de proefles waarbij veel mensen een nieuwe partner zoeken. Daarnaast willen we graag dat mensen zich veilig voelen bij STIJL en we denken dat de CoronaCheck app daarbij helpt. Het wordt een STIJL feestje en corona is niet uitgenodigd!

Liefs van de STIJL-papa en STIJL-mama,

Marries en Eline

De inschrijvingen zijn open

Alle belangrijke dingen zijn geregeld dus je kan je vanaf nu definitief inschrijven voor de eerste STIJL lessen op de website. Vol is vol, maar we verwachten niet dat het vol komt 🙂 Heb je nog geen danspartner of ben je een kat-uit-de-boom-kijker? Kom vooral naar de proefles op 6 september waar je stijl achterover slaat van hoe leuk het is!

Er is ook een vrijdansabonnement voor als dat meer je ding is. Hier kan je je nu ook al voor inschrijven op de website.

De volgende stap is om alle stijldansers van ongeveer 25-40 jaar rond Utrecht te laten weten dat STIJL van start gaat. Wil je ons hierbij helpen? Dan wordt STIJL nog gezelliger! Dus ken je iemand met stijldanservaring die misschien wel zin heeft om weer te dansen na de coronalockdowntijd? Laat ze vooral even weten dat STIJL bestaat. En als je nieuwe heren naar STIJL verwijst dan krijg je dubbele bonuspunten. (Nee maar serieus, we waarderen het enorm als je de moeite wil nemen om die oude stijldanskennis even een appje te sturen ❤️ )

Heb je nog vragen over de lessen of iets dergelijks? Stuur even een fax.

De STIJL website is live

De STIJL website is live met alle informatie over de danslessen vanaf september 2021!

Dit pareltje is gesmeed in de hoogovens van WordPress en beantwoordt al je vragen over STIJL. Het enige wat het nog niet doet, is zorgen dat je je daadwerkelijk kan inschrijven. We hebben nog even nodig om ons privacybeleid AVG-proof te maken en de kleine lettertjes uit te werken met alle geniepige addertjes onder het gras.

Dit betekent dat de lesdata bekend zijn! Reserveer alvast maandag 6 september in je agenda voor de STIJL proefles, en natuurlijk alle volgende maandagavonden wanneer je kan dansen! De meeste maandagavonden is er ook een vrijdansuurtje, behalve wanneer die vervangen wordt door een techniekles. Beide zijn ook open voor dansers die geen lessen volgen.

Aangezien de website nog erg maagdelijk is zou het kunnen dat nog niet alles erop staat. Heb je vragen? Laat het ons weten!

Liefs van de STIJL-papa en STIJL-mama,
Marries en Eline

We hebben een zaal!

Het was een enorme zoektocht maar het is uiteindelijk gelukt om een goede zaal te vinden! Er is een schreeuwend tekort aan danszalen in Utrecht, en het leek erop dat de enige opties oude kleine gymzalen waren of iets in Leidsche Rijn (is dat nog Utrecht?). Onze zaal heeft 225m2 en is gereserveerd op maandagavond bij H.F. Witte in De Bilt. Dat is helaas net niet in Utrecht zelf, maar het is erg goed bereikbaar vanuit Utrecht. De zaal heeft een stuk meer sfeer dan een gymzaal en er is een bar om gezellig bij te praten na de les, dus we zijn helemaal blij!

Nu gaan we de laatste hand leggen aan de nieuwe STIJL website, en daar staat dan precies wat we vanaf september gaan doen! Wil je een seintje krijgen wanneer de website online gaat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/04b3e5cf4592/utrechtsedansstichtingstijl