Nieuw Welgelegen – Danszaal 2

Adres: Grebbeberglaan 13
Postcode: 3527 VX UTRECHT

De danszalen 1 & 2 zitten op de 2e etage van een groter complex, dat heet Nieuw Welgelegen (een groenig gebouw). Er is een parkeerplaats voor de deur met gratis parkeren. Misschien moet je door een slagboom, maar die zou gewoon open moeten zijn/gaan.
Je kan er gratis parkeren en het is ook goed bereikbaar met het ov. De ingang van het gebouw is op deze locatie (waar ook het parkeerterrein is):
Zie de eerste foto hieronder voor aanzicht bij binnenkomst parkeerplaats.

Danszaal 2 is totaal 128 vierkante meter groot met een lange zijde van 16 meter en een korte van 8 meter. Zowel de lange als korte kant hebben lange spiegels hangen (zie foto 2 & 3 als voorbeeld).

Praktische informatie:

  • Kleedkamers en douches zijn niet aanwezig.
  • Eten en drinken is in principe niet toegestaan in de danszaal zelf.
  • Belangrijk: Om danszaal 2 te bereiken, moeten mensen door ‘danszaal 1’ komen. Om overlast voor deze zaal te beperken, proberen wij zoveel mogelijk om 19:30 uur te verzamelen voor de zaal om in één keer als groep naar binnen te gaan. Eventueel bij latere binnenkomst ook hiermee proberen rekening te houden natuurlijk.

Bij binnenkomst van het gebouw vanaf de parkeerzijde, ziet het er ongeveer zo uit als op de foto hieronder. De rode pijl geeft aan welke gang je in moet (2e verdieping). De gang een stukje doorlopen en je bent er!

Voorbeeld van danszaal 2:

Voorbeeld van danszaal 1 + 2 zonder scheiding: