Vrijdansen en Workshop West Coast Swing 31 mei 2024

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

De planning is:

 • 19:00-20:30: Workshop West Coast Swing door Gordon en Sanne
 • 20:30-23:00: Vrijdansen!

Nog nooit gestijldanst? Dan is een proefles meer geschikt!

Wegens groot succes hebben we weer een workshop West Coast Swing voorafgaand aan het vrijdansen!

Normaal gaan je bij een techniekles voorafgaand aan het vrijdansen heel gedetailleerd kijken naar een enkel aspect van het dansen, maar vandaag leer je de basis van een hele dans: West Coast Swing! Ontzettend populair als moderne swingdans, en bezig aan een opmars in Nederland, dus wees erbij en voeg deze dans ook toe aan jouw repetoire! Dit keer gegeven door onze eigen docenten Gordon Mac Donald en Sanne van Bekkum!

Deze workshop is geschikt voor dansers van beginners tot en met advanced. Je hoeft nog geen West Coast Swing te kunnen dansen, we beginnen bij de basis. Je hebt geen danspartner nodig voor deze workshop. Bij West Coast Swing is het heel gebruikelijk dat behalve de traditionele verdeling van rollen (waarbij een man leidt en een vrouw volgt) er ook in andere rolverdelingen wordt gedanst en er veel wordt gewisseld.

Als je al WCS ervaring hebt, kun je natuurlijk ook meedoen! Wellicht leuk om het een keer als leider te proberen als je normaal als volger danst of andersom? Als je de WCS workshop op 3 november bij STIJL gevolgd heb, kun je ook gewoon weer deelnemen. De basisfiguren komen natuurlijk weer langs, maar je leert ook nieuwe variaties!  

 

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners.

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

 • Workshop
  31 mei 2024
  19:00 - 20:30
 • Vrijdansen
  31 mei 2024
  20:30 - 23:00