Vrijdansen en Techniekles 21 juni 2024

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

De planning is:

 • 19:00-20:30: Techniekles Engelse Wals door Dennis en Samantha
 • 20:30-23:00: Vrijdansen!

Dennis & Samantha hebben afgelopen jaren hard aan hun danscarrière gewerkt! Deze talentvolle, ontzettend enthousiaste dansers, dansen ondertussen hoofdklasse finale op het NK en doen ook steeds meer mee op internationaal niveau. Ondertussen willen ze ook aan de slag met het doorgeven van hun behoorlijke hoeveelheid kennis. Superleuk dat ze ons bij STIJL meer gaan leren over ballroomtechniek, met deze keer als vertrekpunt de Engelse Wals.

Bij een techniekles ga je heel gedetailleerd kijken naar een enkel aspect van het dansen. Het gaat dus niet om de pasjes, maar om wat je precies doet. Dit is supernuttig om fijner, soepeler, en mooier te dansen! De techniekles is geschikt voor dansers van beginners vervolg tot en met advanced. Als beginner zal een deel van de les waarschijnlijk te ingewikkeld zijn om correct uit te voeren, maar dat is normaal als je nog niet zoveel techniek gehad hebt. Je gaat sowieso een hoop leren! Je hebt een danspartner nodig om goed mee te kunnen doen met de techniekles.

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners.

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

 • Techniekles
  21 juni 2024
  19:00 - 20:30
 • Vrijdansen
  21 juni 2024
  20:30 - 23:00