Vrijdansen en Guided Practice

Details Prijs Aantal:
Vrijdansen en guided practice (early bird)Toon details + €7,50 (EUR)  
Vrijdansen en guided practiceToon details + €10,00 (EUR)   Startdatum verkoop
23 juni 2024

Het afdansen staat voor de deur, dus grijp deze kans om nog even extra te oefenen, je laatste vragen te stellen, of je schoenen warm te dansen!

Deze avond is een gewone vrijdansavond, maar er is ook een docent aanwezig om je tip&tops te geven (mits je dit wilt natuurlijk). Dit noemen we guided practice. Als je hier geen behoefte aan hebt, is dat natuurlijk ook helemaal prima (je kunt dat in de zaal aangeven) en kun je gewoon verder dansen alsof het een vrijdansavond is!

Je mag natuurlijk ook naar deze avond komen als je niet gaat afdansen, normaal les hebt op maandag, of gewoon zin hebt om extra te dansen!

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners.

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

  • Vrijdansen en guided practice
    27 juni 2024
    18:45 - 22:45