Vrijdansen 29 april en Techniekles

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Dit is de eerste van de nieuwe maandelijkse STIJL vrijdansavonden. Het wordt sowieso een feestje!

De planning is:

 • 19:00-20:30: Techniekles ballroomhouding van Rogier Dasselaar.
 • 20:30-23:00: Vrijdansen!

Bij een techniekles ga je heel gedetailleerd kijken naar een enkel aspect van het dansen. Het gaat dus niet om de pasjes, maar om wat je precies doet. Dit is supernuttig om fijner, soepeler, en mooier te dansen! Je hebt een danspartner nodig om goed mee te kunnen doen met de techniekles.

Deze techniekles gaat over de ballroom danshouding en is geschikt voor beginners tot en met advanced. Als beginner zal een deel van de les waarschijnlijk te ingewikkeld zijn om correct uit te voeren, maar dat is normaal als je nog niet zoveel techniek gehad hebt. Je gaat sowieso een hoop leren! Rogier Dasselaar is een zeer ervaren en ruim opgeleide dansdocent. Hij staat ook aan de wieg van STIJL. Totdat hij zelf een wieg in huis kreeg en een papaman werd. Het is een zeldzaamheid dat deze danslegende nog een les geeft, en voor STIJL maakt hij een uitzondering!

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners. (Okee, misschien iets minder als je net dit blok begonnen bent, maar ook dan ben je welkom!)

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

 • Techniekles
  29 april 2022
  19:00 - 20:30
 • Vrijdansen
  29 april 2022
  20:30 - 23:00