Vrijdansen 24 juni en Techniekles

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

De planning is:

 • 19:00-20:30: Techniekles ballroom. De techniekles wordt gegeven door de Nederlands kampioen ballroom van 2022: Wesley van Riel! De focus van de techniekles ligt op draaien in de ballroom dansen.
 • 20:30-23:00: Vrijdansen!

Nog nooit gestijldanst? Dan is een proefles meer geschikt!

Bij een techniekles ga je heel gedetailleerd kijken naar een enkel aspect van het dansen. Het gaat dus niet om de pasjes, maar om wat je precies doet. Dit is supernuttig om fijner, soepeler, en mooier te dansen! Deze techniekles is geschikt voor beginners (die de basis kunnen) tot en met advanced. Als beginner zal een deel van de les waarschijnlijk te ingewikkeld zijn om correct uit te voeren, maar dat is normaal als je nog niet zoveel techniek gehad hebt. Je gaat sowieso een hoop leren! Je hebt een danspartner nodig om goed mee te kunnen doen met de techniekles.

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners.

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

 • Techniekles
  24 juni 2022
  19:00 - 20:30
 • Vrijdansen
  24 juni 2022
  20:30 - 23:00