Kerstgala 15 December (Vrijdansen en Techniekles)

Details Prijs Aantal:
TechnieklesToon details + €10,00 (EUR)  
Vrijdansen (early bird)Toon details + €5,00 (EUR)  
VrijdansenToon details + €6,00 (EUR)   Startdatum verkoop
15 december 2023
Combi Techniekles en VrijdansenToon details + €13,00 (EUR)  

Het thema van deze vrijdansavond is: Kerstgala 🎄. Dat betekent dat je sjiek in galakleding mag komen! De dresscode is natuurlijk optioneel, het is belangrijk dat je je comfortabel voelt 🙂

De planning is:

 • 19:00-20:30: Workshop/techniekles (onderwerp volgt later)
 • 20:30-23:00: Vrijdansen!

Nog nooit gestijldanst? Dan is een proefles meer geschikt!

Het thema voor de workshop of techniekles voorafgaand aan het vrijdansen wordt later bekend gemaakt.

Bij een techniekles ga je heel gedetailleerd kijken naar een enkel aspect van het dansen. Het gaat dus niet om de pasjes, maar om wat je precies doet. Dit is supernuttig om fijner, soepeler, en mooier te dansen! Deze techniekles is geschikt voor dansers van beginners vervolg tot en met advanced. Als beginner zal een deel van de les waarschijnlijk te ingewikkeld zijn om correct uit te voeren, maar dat is normaal als je nog niet zoveel techniek gehad hebt. Je gaat sowieso een hoop leren! Je hebt een danspartner nodig om goed mee te kunnen doen met de techniekles.

Bij vrijdansavonden ligt de nadruk op het sociale deel van dansen. Het is gebruikelijk om met allerlei mensen te dansen van allerlei niveaus. Leer dus andere (nieuwe) STIJLers kennen of praat bij met oude bekenden! Dit is zeker ook geschikt voor de beginners.

De vrijdansavonden en technieklessen zijn open voor mensen van buiten STIJL tussen de ongeveer* 25 en 40 jaar. Je bent helemaal welkom om met STIJL te komen dansen op onze 300m² dansvloer!

 • Techniekles
  15 december 2023
  19:00 - 20:30
 • Vrijdansen
  15 december 2023
  20:30 - 23:00