STIJL Homecoming Gala 2024

Details Prijs Aantal:
De Gala inschrijving | voor dansers en docenten van STIJL (€16,00 (EUR)) is alleen beschikbaar voor leden. Te Koop
Gala inschrijving | externenToon details + €18,50 (EUR)  
De Gala inschrijving + workshop | voor dansers en docenten van STIJL (€21,00 (EUR)) is alleen beschikbaar voor leden. Te Koop
Gala inschrijving + workshop | externenToon details + €23,50 (EUR)  

 

Homecoming Gala:  zaterdag 14 September 2024

In de zomerperiode is iedereen traditioneel druk met genieten van het mooie weer, vakantie, en terrasjes, en wat minder met dansen. Maar wees niet getreurd: we trappen het nieuwe dansseizoen weer af met een fantastische avond! Wil je al je dansvrienden weer ontmoeten op de dansvloer, je dansmoves die je in de vakantie hebt opgedaan showen, of juist weer even spieken hoe alle figuren ook alweer gingen, wees er dan snel bij! Zet zaterdag 14 september groot in je agenda, want dit wil je niet missen!

Locatie:
HF Witte, waarbij we beide danszalen hebben gekoppeld tot een gigantische dansvloer van maar liefst 525m²!

Programma:

19:00u – Workshop American Smooth
Vanavond een workshop American Smooth: de Amerikaanse tegenhanger van de standaarddansen, zoals we die bij STIJL dansen (ook wel international style genoemd). Het verschil? American Smooth heeft een groot showgehalte: de partners mogen ook los van elkaar of met één hand verbonden dansen, waardoor er heel andere figuren ontstaan.

Je hebt een danspartner nodig om goed mee te kunnen doen met de workshop.

20:30u – Vrijdansavond
Vanaf 20:30u barst het feest echt los met onze vrijdansavond. En dit keer doen we het groots: met de beste muziek, zodat jij de hele avond kunt dansen op de mooiste nummers. Wals, foxtrot, chacha – alles komt voorbij en het wordt een muzikale avond om nooit te vergeten!

Spectaculair optreden van het STIJL Demoteam
Ons demoteam heeft de hele zomer keihard geoefend en staat klaar om jullie te verrassen met een spectaculaire show. Dit optreden wil je niet missen!

00:00u – Laatste Dans
We sluiten de avond af met een laatste, onvergetelijke dans om middernacht.

Dresscode: Feestelijk
Trek je mooiste feestoutfit aan! Gala is welkom, maar iets anders feestelijks mag natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat je komt om te genieten en te dansen.

Toegang:
Dit gala is voor alle dansers van STIJL, de Dancing Dino community, dansers van onze zusjesverenigingen, en natuurlijk iedereen tussen de 25 en 40 jaar die graag stijldanst.

 

  • Gala
    14 september 2024
    20:30 - 23:55
  • Workshop
    14 september 2024
    19:00 - 20:30