Proefles Wedstrijdgroep Stijldansen

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Voor deze groep is er een selectie door het bestuur en de docenten. Om je te kunnen inschrijven voor deze proefles moet dit in je STIJL account worden aangezet. Wil je een proefles voor deze groep doen? Stuur even een mailtje of een berichtje!

Deze groep is bedoeld voor (ex)wedstrijddansers met wat ervaring. Bijvoorbeeld de C/B klasse van de NADB, of de (Nat.) amateurs van de NDO/WDC. Dit is geen gangbare lesgroep en deze groep moet dus niet gezien worden als een vervolg op de advanced groep.

Kenmerkend voor dansers in deze groep is dat ze onvoldoende technische uitdaging vinden in de technical intermediate groep, en/of dat ze privéles docenten hebben. Deze groep is nadrukkelijk opgezet om goed samen te gaan met privélessen van andere docenten. Er worden geen choreo’s gegeven, en de docent houdt rekening met de verschillende (techniek) interpretaties van privélesdocenten.

De lessen gaan over het perfectioneren van figuren en techniek, en dus niet over nog ingewikkeldere techniek/figuren. Per les wordt 1 technisch concept of gangbaar wedstrijdfiguur uitgekozen (kan worden aangedragen door de dansers). Na een gezamenlijke uitleg gaan de dansers dit zelf erin trainen, onder individuele begeleiding van de docent. De groepsgrootte is kleiner voor voldoende individuele aandacht. De prijs is ook wat hoger door de kleinere groep en de gespecialiseerde docenten.

Opmerkingen over deze specifieke groep:

  • Als je meerdere lesgroepen doet dan geldt de kwantumkorting niet voor deze les (maar wel voor de andere lesgroepen).
  • Sommige weken (eens in de 3 a 4 weken) zitten we niet in de Colenbergh 2 zaal, maar in de kleinere Over de Veght zaal. De Colenbergh 2 zaal is dan helaas niet beschikbaar.
  • Je kunt je ook alleen voor ballroom of alleen voor latin kan inschrijven.
  • Heb je vragen? Laat het weten!
  • 01 februari 2024
    19:00 - 20:00
  • 08 februari 2024
    19:00 - 20:00