Proefles Technical Intermediate Stijldansen

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Heb je al een aantal jaar stijldanservaring en ken je de basispassen van de Weense wals en Samba? Dan is deze groep voor jou! Je bent welkom om gratis en vrijblijvend te proeven of STIJL en stijldansen bij je past. Als je nog geen danspartner hebt voor deze groep dan kan je die bij deze proefles vinden!

Voor deze groep moet je ruime ervaring hebben met de 6 dansen (Engelse wals, Tango, Quickstep, Chacha, Rumba, Jive), en basiservaring met de Weense wals en Samba. In deze groep gaan we de dansen uitbreiden met ingewikkeldere figuren en meer danstechniek! Verder komt ook de slowfox aan de beurt (mogelijk niet elk blok).

Wat is het verschil tussen technical intermediate en de gewone intermediate groep? In deze groep is er meer aandacht voor danstechniek en zal er dus wat minder tijd zijn voor veel danspasjes en lange choreo’s. Je leert nog steeds nieuwe danspasjes natuurlijk. In die zin blijft het een gewone lesgroep, alleen is er meer aandacht voor techniek. (Techniek gaat bijvoorbeeld over hoe je de danspasjes precies goed uitvoert, zie meer uitleg bij de technieklessen die volledig over techniek gaan).

Deze groep staat ook open voor ambitieuze dansers van het improvers niveau. Vanwege de focus op techniek is het mogelijk om een breder niveau te bedienen (omdat het techniek met langer duurt voordat je het écht goed kan). Er zijn ideeën om later op de donderdag een aparte technical improvers groep toe te voegen.

Nodig vooral vrienden en vriendinnen uit om mee te komen stijldansen want samen is het gezelliger!

  • 16 maart 2023
    21:00 - 22:00