Proefles Technical Improvers Stijldansen

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Deze lesgroep lijkt op de improvers lesgroep, maar met wat verschillen. In deze groep gaan we ook de 6 dansen uitbreiden met ingewikkeldere figuren en de basis van de Weense wals en Samba behandelen (dit verschilt per blok). Maar je leert minder verschillende figuren, en er is meer aandacht voor de techniek (hoe je een figuur precies goed uitvoert).

Door deze focus op verdieping is de doelgroep voor deze les iets breder dan voor de improvers lesgroep:

  • Deze les is geschikt voor dansers die de basisfiguren van de 6 starterdansen kennen (Engelse wals, Tango, Quickstep, Chacha, Rumba, Jive) en wat ervaring hebt met de Weense Wals en de Samba.
  • Deze groep is ook interessant voor intermediate dansers met weinig techniekervaring. Dan leer je de technische diepgang van de figuren van dit niveau.

Je bent welkom om gratis en vrijblijvend te proeven of STIJL en deze lesgroep bij je past. Als je nog geen danspartner hebt voor deze groep dan kan je die bij deze proefles vinden!

Het is gebruikelijk om meerdere blokken (meestal 3 of 4) in deze groep te zitten voordat je genoeg geleerd hebt om door te stromen naar de intermediate. Elk blok krijg je natuurlijk wat anders aangeleerd.

Nodig vooral vrienden en vriendinnen uit om mee te komen stijldansen want samen is het gezelliger!

  • 01 februari 2024
    19:00 - 20:00