Proefles Technical Improvers donderdag

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Deze lesgroep lijkt op de improvers lesgroep, maar met wat verschillen. In deze groep gaan we ook de 6 dansen uitbreiden met ingewikkeldere figuren en de basis van de Weense wals en Samba behandelen (dit verschilt per blok). Maar je leert minder verschillende figuren, en er is meer aandacht voor de techniek (hoe je een figuur precies goed uitvoert).

Door deze focus op verdieping is de doelgroep voor deze les iets breder dan voor de improvers lesgroep:

  • Net als bij de improvers is deze les geschikt voor dansers die de basisfiguren van de 6 starterdansen kennen (Engelse wals, Tango, Quickstep, Chacha, Rumba, Jive).
  • Daarnaast kan deze groep ook gevolgd worden als extra groep naast de beginners 2 groep.
  • Deze groep is ook interessant voor intermediate dansers met weinig techniekervaring. Dan leer je de technische diepgang van de figuren van dit niveau.

Je bent welkom om gratis en vrijblijvend te proeven of STIJL en deze lesgroep bij je past. Als je nog geen danspartner hebt voor deze groep dan kan je die bij deze proefles vinden!

Het is gebruikelijk om meerdere blokken (meestal 3 of 4) in deze groep te zitten voordat je genoeg geleerd hebt om door te stromen naar de intermediate. Elk blok krijg je natuurlijk wat anders aangeleerd.

Opmerkingen over deze specifieke groep:

  • De verwachting is dat deze groep in blok 2 verplaatst naar 20:00-21:00 (nog niet zeker), en mogelijk een verandering in docent gaat krijgen.

Nodig vooral vrienden en vriendinnen uit om mee te komen stijldansen want samen is het gezelliger!

  • 07 september 2023
    19:00 - 20:00