Proefles Improvers Stijldansen donderdag

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Heb je hiervoor al de beginners groepen gedaan, of ken je alle basisfiguren nog uit een grijs stijldansverleden? Dan is deze groep voor jou! Je bent welkom om gratis en vrijblijvend te proeven of STIJL en stijldansen bij je past. Als je nog geen danspartner hebt voor deze groep dan kan je die bij deze proefles vinden!

Voor deze groep moet je alle basisfiguren van de 6 starterdansen kennen (Engelse wals, Tango, Quickstep, Chacha, Rumba, Jive). In deze groep gaan we de 6 dansen uitbreiden met ingewikkeldere figuren en de basis van de Weense wals en Samba behandelen (dit verschilt per blok)! Het is gebruikelijk om meerdere blokken (meestal 3 of 4) in deze groep te zitten voordat je genoeg geleerd hebt om door te stromen naar de intermediate. Elk blok krijg je natuurlijk wat anders aangeleerd.

Nodig vooral vrienden en vriendinnen uit om mee te komen stijldansen want samen is het gezelliger!

Wegens groot succes is er dit blok zowel op maandag als donderdag een improvers les. Kom dus vooral op de dag die jou het beste uitkomt, of naar beide proeflessen om met alle docenten kennis te kunnen maken!

  • 01 februari 2024
    21:00 - 22:00