Proefles Beginners 1 maandag

Deze activiteit is al voorbij dus je kan je niet meer aanmelden.

Er is meer plek bij de beginners 1 proefles op donderdag!

Deze proefles is de toegangspoort naar serieuze dansskills of een gezellig avondje dansen, wat je wil! Je bent welkom om gratis en vrijblijvend te proeven of STIJL en stijldansen bij je past. Als je nog geen danspartner hebt dan kan je die bij deze proefles vinden!

Voor deze groep (beginners 1) heb je geen stijldanservaring nodig. Ook als je twee linkervoeten hebt dan kan je dit niveau aan. We beginnen bij het absolute begin!

De twee proeflessen zijn de eerste lessen van het blok. Als je beide kan, kom dan vooral! Het is geen probleem als je er een niet kan want dat kan je prima inhalen daarna.

De proeflessen zijn meestal wat drukker dan de uiteindelijke les, daarom is het maximum aantal deelnemers bij de proefles ook hoger dan bij de uiteindelijke les.

Nodig vooral vrienden en vriendinnen uit om mee te komen stijldansen want samen is het gezelliger!

Tip van bestuur: Sinds dit blok is het ook mogelijk de beginners 1 les te volgen op de donderdag van 21:00-22:00 met vooraf nog een gratis vrijdans uurtje en de altijd gezellige borrel na afloop van de les! Twijfel je daarom nog over de maandag of donderdag, schrijf je vooral ook in voor een proefles op de donderdag en ervaar het zelf:

Proefles Beginners 1 donderdag

 

  • 04 september 2023
    20:00 - 21:00
  • 11 september 2023
    20:00 - 21:00