Roosteraanpassing Beginners Vervolg en Improversgroep

Onze beginners basis groep dreigt uit te puilen! De belangstelling is echt heel veel groter dan gedacht en dus past het niet meer. Heel leuk natuurlijk al die belangstelling, maar we willen het liefst geen dansers teleur stellen dat het vol zit. We hebben met wat roostergoochelwerk een oplossing bedacht!

Eerst was het rooster in de Colenbergh 2 zaal zo:

  • 19:00-20:00: Beginners vervolg
  • 20:00-21:00: Beginners basis
  • 21:00-22:00: Improvers

En we willen dit veranderen naar:

  • 19:00-20:00: Beginners basis
  • 20:00-21:00: Beginners basis
  • 21:00-22:00: Improvers + beginners vervolg

Huh kan dit zomaar? We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan. Nouja eigenlijk wel, maar we hebben er toch goed over nagedacht. Misschien heb je de volgende vragen:

  • Zit de improvers + beginners vervolg groep dan niet te vol? We hebben een goed beeld wie vanuit blok 3 wil blijven dansen. Daaruit komt dat we rond de 10 dansparen kunnen verwachten voor de improvers en beginners vervolg groep samen. Dat past prima in de zaal!
  • Wordt de groep dan (weer) gesplitst? Nee, niet zoals in blok 3. We gaan het lesprogramma aanpassen zodat het voor beide lesgroepen werkt. Onze nieuwe docent Remy is een kanjer en heeft hier ervaring mee!
  • Is het iets minder ideaal voor de improvers en beginners vervolg groepen? Ja dat wel. Met het vorige rooster hadden jullie bijna privéles gehad met 5 danspaar per groep en dat is nu niet meer zo. Ook is de lestijd voor de beginners vervolg groep aangepast wat een voordeel of een nadeel kan zijn. We hopen op jullie begrip. Met deze wijziging kunnen we veel nieuwe dansers toch een plekje geven bij STIJL en voorkomen we een hoop teleurstelling! We verwachten ook dat dit soort groeipijnen minder voor gaat komen als STIJL verder groeit.
  • Deze aanpassing is voor blok 1, maar hoe zit het met blok 2? We lossen 1 crisis tegelijk op dus dat weten we nog niet met zekerheid. Maar we willen uiteraard alle dansers een goede plek geven! Voor de beginners vervolg groep die nu bij de improvers geplaatst is zou er niet veel moeten veranderen. Na een blok was de verwachting dat ze sowieso naar de improvers zouden kunnen doorstromen. We verwachten dat de lestijd voor de improvers (21:00) in blok 2 hetzelfde blijft.

Heb je nog vragen hierover of wil je even uithuilen? Laat het vooral weten!

Eén antwoord op “Roosteraanpassing Beginners Vervolg en Improversgroep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *