Fleckerl workshop!

Wie kent het fleckerl figuur in Weense wals niet? Terwijl alle dansers de basis doen langs de randen van de vloer, staat daar 1 paar in het midden te shinen met de fleckerls! Nu is je kans om ook een baas van de Weense wals te worden met deze workshop op 6 augustus!

Veelvoudig Nederlands kampioen Wesley van Riel komt met zijn danspartner Sigrid van Schijndel een workshop fleckerls geven bij STIJL! We gaan echt de diepte in om de fleckerls technisch onder de knie te krijgen.

Let op: Het niveau van deze workshop ligt hoog omdat het intens moeilijk is om de fleckerl technisch goed en op tempo uit te voeren. We raden je dus aan om deze workshop alleen te volgen als je ballroomhouding en techniek goed is.

Er zijn niet zo veel plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat hard, dus we raden je aan om je snel aan te melden!
Aanmelden en meer infohttps://stijlutrecht.nl/events/workshop-fleckerl/

De workshop is toegankelijk voor iedereen tussen de ongeveer* 25 tot 40 jaar. Aan de onderkant zijn we flexibel, studentendansers zijn welkom! Meer info: https://stijlutrecht.nl/vragen-en-antwoorden/#leeftijd 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *