Blok 3: proefles 4 april en vrijdansavonden!

Volgende week maandag 4 april is de gratis proefles voor het nieuwe blok. Kom vooral proeven aan STIJL en vind een danspartner als je die nog niet hebt! Voor de beginnersgroep hebben we op 11 april nog een extra proefles (maar daarna sluit de inschrijving om niet al te veel niveauverschil te hebben).

Je kan je nu inschrijven voor de proefles op https://stijlutrecht.nl/proefles. Neem vooral ook vrienden en vriendinnen mee want samen is het gezelliger!

De inschrijvingen voor de lessen zijn bijna open. We hebben een nieuw inschrijfsysteem op de website (dat duurde iets langer, vandaar dat deze nieuwsbrief wat aan de late kant is). We wachten nog even op goedkeuring van iDeal en dan kan je je volledig geautomatiseerd inschrijven voor de lessen op https://stijlutrecht.nl/stijldanslessen. (Ja ik ben een beetje trots!) Mocht je nog onhandigheden tegen komen bij het inschrijven, laat het even weten! We volgen de wet van ICT systemen: altijd te laat en met nog wat foutjes erin.

Aanpassing lesrooster

Het viel ons op dat sommige dansers tijdens de late les in slaap vielen. Even twijfelden we aan hoe boeiend onze docenten waren maar die liepen toch echt vrolijk te springen. Nee, de late les was wel erg laat. Dus we hebben in blok 3 de late les vervroegd door het vrijdansen wat in te korten!

Het vrijdansmoment is in blok 3 20:30-21:00 en de advanced les is 21:00-22:00. De rest van de tijden zijn gelijk gebleven, zie ook het rooster. Vanaf september (blok 1) gaan we proberen om het vrijdansen weer langer te maken en ook om de vroege les wat later te plannen.

Vrijdansavonden

STIJL gaat eindelijk vrijdansavonden organiseren! Ze zijn bij voorbaat al legendarisch: veel gezelligheid, gestijldans met iedereen, en een drankje en hapje in het café.

We gaan ze ongeveer maandelijks plannen op vrijdagavonden. De eerste vrijdansavonden zijn op 29 april, 20 mei, en 24 juni. Zet ze vooral in je agenda of abonneer je op de STIJL kalender via https://stijlutrecht.nl/kalender.

Kaartjes kan je binnenkort kopen via de website (dat is nog work-in-progress).

Vooraf aan de vrijdansavonden komen er basics technieklessen. Hier wordt dieper en preciezer in gegaan op de basis van het dansen zoals de houding, het samen dansen, en de bewegingen. Dit is superbelangrijk als je mooier en fijner wil dansen. Deze technieklessen zijn geschikt voor beginners. Voor gevorderden dansers blijft de basis ook relevant want die kan je eindeloos perfectioneren! Meer details over de technieklessen komen binnenkort op de website.

Hopelijk tot snel!

Liefs van de STIJL papa en mama,
Marries en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *