STIJL Techniekgroep en vriendschappelijke danswedstrijd

Hallo lieve dansers,

We hebben dit blok een techniekgroep voor mensen die dieper de techniek in willen om mooier en fijner te kunnen dansen! (Het is niet voor beginners, helaas.) De eerste les in de reeks is aanstaande maandag al en er zijn nog plaatsen over! 🕺

Het zijn series van 4 technieklessen ballroom of latin, gegeven door dansmeester Mihai of techniekperfectionist Ellen. Er zit een opbouw in de serie waardoor je echt de diepte in kan gaan en beter en fijner gaat dansen! De groepen zijn beperkt tot 7 paren voor genoeg individuele aandacht, dus schrijf je snel in! De latin techniekgroep kan ook individueel gevolgd worden.

Voor meer info, ga naar https://stijlutrecht.nl/stijldanslessen/#techniekgroepen
Heb je nog vragen of zoek je nog een partner? Stuur een berichtje!Ā (Er zijn ook nog heren die een partner zoeken!)

Vriendschappelijke danswedstrijd

Het STIJL danslegioen is geboren! We zijn aangesloten bij het nieuwe Dansregio West (https://dansregiowest.nl/) voor laagdrempelige en vriendschappelijke wedstrijden. De studentendansverenigingen in de regio zijn ook lid dus het is geen bejaardenclub šŸ™‚

De eerste wedstrijd ooit van Dansregio West is in Delft op 27 februari (save the date!) en we zoeken recruiten om zich bij de gelederen van het STIJL legioen te voegen. We zijn strijdbaar om de felbegeerde troostprijs te bemachtigen en van een gezellige dag te genieten!

Interesse? Meer informatie en inschrijven (dat gaat via STIJL) kan via deze link:Ā https://forms.gle/DymEmKncPsXbFe2QA (De inschrijfdeadline is 18 februari)

Overigens is er 28 februari geen STIJL les vanwege de voorjaarsvakantie, dus als je toch je wekelijkse dansdosis wil dan is dit een goede optie!

Liefs van de STIJL aanvoerders,
Marries en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *