Proefles blok 2 is op 24 januari

Zoals jullie natuurlijk meegekregen hebben zijn er versoepelingen, en we mogen ook weer gaan dansen! We gaan gelijk aan de slag en dat betekent dat de proefles voor Blok 2 op 24 januari is. Over één week dus! Jaaaa we hebben er zin in! 🎉

Mocht je deze datum niet meer kunnen, laat het even weten dan kunnen we regelen dat je later komt proeven.

Nodig vooral ook vrienden uit om mee te komen want het is gezelliger samen!

Waar is het ook alweer? Henri Dunantplein 4, De Bilt.

En hoe laat?

 • 18:30-19:30 Intermediate
 • 19:30-20:30 Beginners
 • 20:30-21:30 Vrijdansen
 • 21:30-22:30 Advanced

We willen natuurlijk nog steeds dat niemand besmet raakt, dus we vragen iedereen om verantwoordelijkheid te nemen voor elkaars gezondheid. Dat is in Blok 1 erg goed gegaan, en dat willen we in Blok 2 gaan voortzetten!

Wat zijn de coronaregels nu dan?

 • Verplicht mondkapje op in HF Witte wanneer je niet aan het dansen bent. (Mag ook tijdens het dansen.)
 • Zo veel mogelijk 1,5m afstand houden.
 • CoronaCheck QR-code is nog steeds verplicht bij binnenkomst.
 • Niet komen bij ongeteste coronaklachten.
 • Ga er verantwoordelijk mee om als je in contact bent gekomen met iemand die positief is getest. Het is alleen verplicht om in quarantaine te gaan als je niet geboosterd bent, maar ook als je geboosterd bent kan het verantwoord zijn om toch thuis te blijven. En laat je vooral bij de GGD te laten testen op dag 5 na het contact.

En nog wat extra corona-opmerkingen:

 • De besmettingskans zal hoger zijn, maar tegelijk is de kans dat je ernstig ziek wordt lager. Daarom vinden we het verantwoord om de les door te laten gaan, waarbij we alsnog letten op het zo laag mogelijk krijgen van de besmettingskans.
 • Een mondkapje lijkt echt te helpen tegen besmetting, en dan vooral de chirurgische maskers en FFP2 maskers. Draag je mondkapje dus echt tot het moment dat je gaat dansen. Voel je vrij om ook tijdens het dansen je masker te blijven dragen.
 • Als je nog geen boosterprik gehad hebt dan is het aan te raden dit alsnog te overwegen. De besmettingskans neemt daarmee flink af. De CoronaCheck QR code is vanaf februari alleen nog geldig als je vaccinatie minder dan 9 maanden geleden is geweest, dus dat kan een extra reden zijn.
 • We gaan vragen om de ventilatie hoog te zetten, neem dus een extra vestje mee als je het snel koud hebt.
 • Denk erover na of het in jouw situatie verantwoord is om met meerdere mensen te dansen. Als je nog geen danspartner hebt dan kan je die vinden tijdens de proefles, maar dan moet je waarschijnlijk wel met meerdere zoekende mensen dansen. Als je zelf een danspartner meeneemt dan hoeft dit niet. Tijdens het vrijdansen om 20:30 kan je sowieso met andere mensen dansen, als je dat verantwoord vindt natuurlijk. Ga hierin respectvol met elkaar om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *