Online stijldanstraining en workout

Hallo lieve dansers,

We hopen dat jullie een fijne Kerst hebben gehad! Omdat de lockdown is verzwaard en mogelijk langer duurt, zijn we online dingen aan het organiseren. Dan kunnen we alsnog een beetje dansend het nieuwe jaar beginnen!

Het is geen online dansles, maar een online coordinatie/balans en workout training. Je staat daarmee voor je laptop (met de camera aan) gezamenlijk oefeningen te doen die docent Eline voordoet. We gaan stijldans-specifieke coördinatie en balans oefenen en stijldansspieren trainen. Je maakt van je lichaam een onuitputtelijke dansmachine die klaar is om te shinen zodra we weer de vloer op mogen! En het helpt natuurlijk om de Kerstkilo’s eraf te trainen. Het kost 5 euro per persoon en we zijn waarschijnlijk met een gezellig klein groepje. Ieder niveau is welkom en je hebt geen partner nodig!

Ons voornemen is om dit iedere maandagavond te doen om 20u. De eerste keer (de pilot) is op maandag 3 januari om 20u. Aansluitend om 21u is een open nieuwjaarsborrel waar je ook welkom bent als je niet mee hebt gedaan aan de training.

Wil je (misschien) meedoen? Vul hier je e-mailadres in en dan sturen we de toegangslink(s) van tevoren naar je toe: https://forms.gle/vThiq8paGEeRUnjj6 Dit is voor zowel de training/workout als de online nieuwjaarsborrel.

Hopelijk tot 3 januari waar we je een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen!

Liefs van de STIJL kapiteins,
Marries en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *