STIJL Blok 2 komt eraan. Met allemaal nieuwe dingen!

In Blok 2 (vanaf 6 december) hebben we allemaal nieuwe groepen zodat we nog meer mensen blij kunnen maken met stijldansen!

Beginnersgroep
Er is nu een beginnersgroep zodat mensen zonder ervaring (of met weinig ervaring) ook kunnen dansen. Ken je nog vrienden of vriendinnen die wat STIJL nodig hebben? Nodig ze uit voor de gratis proefles! ( https://www.facebook.com/events/294854279119374 ) Hoe leuk zou het zijn als meer van je vrienden ook dansen? 😄

Techniekgroepen
Er waren al losse technieklessen bij STIJL maar nu tillen we dit naar een hoger niveau. Bij de techniekgroep zijn de lessen om de week en in een kleinere groep. Door die continuïteit en aandacht kan je grondiger aan je techniek werken om zo grote passen vooruit te zetten! (Letterlijk en figuurlijk.) Er is een techniekgroep voor ballroom en een aparte voor latin. De lessen worden afwisselend gegeven door Mihai en Ellen. Deze groepen zijn ook interessant voor wedstrijddansers tm deb 1 / pre-am niveau. Ze zijn niet geschikt voor beginners. Meer info: https://stijlutrecht.nl/stijldanslessen/#techniekgroepen

Overige veranderingen
We hebben de groepen hernoemd naar “Beginners”, “Intermediate”, en “Advanced”. Dat leek ons wat duidelijker. Verder zat de Advanced groep wat vol in blok 1, dus met blok 2 gaan we naar een grotere zaal van 300m²! Neem je verrekijker mee. Ook hebben we een extra sterdocent in de arm genomen, Ruben van Osch, om meer persoonlijke feedback te kunnen geven.

Proefles
Deze plannen klinken onweerstaanbaar toch? Je bent welkom om het te proeven bij de proefles op 6 december!

We hopen je 6 december te zien!

Liefs van STIJL,
Marries, Eline en Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *