Geboorteaankondiging 🎉

Stichting STIJL is afgelopen maandag 8 november officieel ter aarde gekomen. We zijn erg blij en trots dat ze er eindelijk is na een lange tijd van in verwachting zijn.

We willen graag Marries, Eline en Rogier bedanken voor de verwekking, en verder notaris de Jongh voor de soepele bevalling. Het co-ouderschap wordt nu gedragen door Marries en Eline, met hulp van onze liever STIJL dansers. We willen ook graag USDV U Dance bedanken voor de matchmaking die heeft geleid tot de verwekking, en voor de warme omstandigheden waarin STIJL ter aarde kon komen.

Felicitaties ontvangen we graag via social media en cadeaus mogen in de vorm van een deelname aan dansles in Blok 2 (begint 6 december, zie https://stijlutrecht.nl ) of door het aanraden van STIJL dansles aan vrienden. Er is nu ook een beginnersgroep dus iedereen kan komen! Het geboortebezoek kan bijna iedere maandag tijdens vrijdansen, zie de website. Je bent welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *