Corona-update en proefles

De proefles is op maandag 6 september, en dat is al over bijna 2 weken! Wij hopen dat je hem rood omcirkeld en met veel hartjes in je agenda hebt staan. Je hoeft je niet in te schrijven, dus kom vooral langs! Je kan ook bij het vrijdansen komen koekeloeren tussen 20:00 en 21:00.

Heb je nog geen partner? Geen probleem, die kan je bij de proefles vinden. We weten dat er een hoop zoekende dames en heren komen. Er lijken wat meer zoekende dames dan heren te komen, dus als je nog heren kent die ooit gestijldanst hebben, nodig ze vooral uit! Wil je populair doen op Facebook? Geef hier aan dat je komt: https://www.facebook.com/events/1473955186286700/ Je kan er ook alle informatie handig op een rijtje vinden.

We hebben ook nog een corona-update: We gaan tijdens de proefles en minimaal de eerste les erna werken met de CoronaCheck app, en je hebt dus een groen vinkje nodig om binnen te komen. Waarom? Tot in ieder geval 19 september is de 1,5m regel nog van kracht. Voor sporten is er een uitzondering, maar tussen het dansen door moet wel afstand gehouden worden. We denken dat dit niet realistisch is, zeker niet tijdens de proefles waarbij veel mensen een nieuwe partner zoeken. Daarnaast willen we graag dat mensen zich veilig voelen bij STIJL en we denken dat de CoronaCheck app daarbij helpt. Het wordt een STIJL feestje en corona is niet uitgenodigd!

Liefs van de STIJL-papa en STIJL-mama,

Marries en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *