De STIJL website is live

De STIJL website is live met alle informatie over de danslessen vanaf september 2021!

Dit pareltje is gesmeed in de hoogovens van WordPress en beantwoordt al je vragen over STIJL. Het enige wat het nog niet doet, is zorgen dat je je daadwerkelijk kan inschrijven. We hebben nog even nodig om ons privacybeleid AVG-proof te maken en de kleine lettertjes uit te werken met alle geniepige addertjes onder het gras.

Dit betekent dat de lesdata bekend zijn! Reserveer alvast maandag 6 september in je agenda voor de STIJL proefles, en natuurlijk alle volgende maandagavonden wanneer je kan dansen! De meeste maandagavonden is er ook een vrijdansuurtje, behalve wanneer die vervangen wordt door een techniekles. Beide zijn ook open voor dansers die geen lessen volgen.

Aangezien de website nog erg maagdelijk is zou het kunnen dat nog niet alles erop staat. Heb je vragen? Laat het ons weten!

Liefs van de STIJL-papa en STIJL-mama,
Marries en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *