De inschrijvingen zijn open

Alle belangrijke dingen zijn geregeld dus je kan je vanaf nu definitief inschrijven voor de eerste STIJL lessen op de website. Vol is vol, maar we verwachten niet dat het vol komt šŸ™‚ Heb je nog geen danspartner of ben je een kat-uit-de-boom-kijker? Kom vooral naar de proefles op 6 september waar je stijl achterover slaat van hoe leuk het is!

Er is ook een vrijdansabonnement voor als dat meer je ding is. Hier kan je je nu ook al voor inschrijven op de website.

De volgende stap is om alle stijldansers van ongeveer 25-40 jaar rond Utrecht te laten weten dat STIJL van start gaat. Wil je ons hierbij helpen? Dan wordt STIJL nog gezelliger! Dus ken je iemand met stijldanservaring die misschien wel zin heeft om weer te dansen na de coronalockdowntijd? Laat ze vooral even weten dat STIJL bestaat. En als je nieuwe heren naar STIJL verwijst dan krijg je dubbele bonuspunten. (Nee maar serieus, we waarderen het enorm als je de moeite wil nemen om die oude stijldanskennis even een appje te sturen ❤️ )

Heb je nog vragen over de lessen of iets dergelijks? Stuur even een fax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *