We hebben een zaal!

Het was een enorme zoektocht maar het is uiteindelijk gelukt om een goede zaal te vinden! Er is een schreeuwend tekort aan danszalen in Utrecht, en het leek erop dat de enige opties oude kleine gymzalen waren of iets in Leidsche Rijn (is dat nog Utrecht?). Onze zaal heeft 225m2 en is gereserveerd op maandagavond bij H.F. Witte in De Bilt. Dat is helaas net niet in Utrecht zelf, maar het is erg goed bereikbaar vanuit Utrecht. De zaal heeft een stuk meer sfeer dan een gymzaal en er is een bar om gezellig bij te praten na de les, dus we zijn helemaal blij!

Nu gaan we de laatste hand leggen aan de nieuwe STIJL website, en daar staat dan precies wat we vanaf september gaan doen! Wil je een seintje krijgen wanneer de website online gaat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/04b3e5cf4592/utrechtsedansstichtingstijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *