STIJL ontwaakt uit de coronawinterslaap!

?De zon begint te schijnen en aan de horizon wordt een 1,5m-loze toekomst langzaam zichtbaar. De danskriebels zijn inmiddels een heftige jeuk geworden, dus we gaan plannen maken! We willen iets van lessen vanaf september in Utrecht voor stijldansers van ong. 25-40 jaar organiseren. De komende weken gaan we een concreter plan maken. Heb je ideeën, wensen of suggesties? Dit is een goed moment om het ons te laten weten!

Het is inmiddels ook duidelijk geworden dat iemand van de STIJL-papa’s tijdens de winterslaap een transformatie heeft ondergaan. Rogier is namelijk een heuse familieman geworden, en dat slokt een hoop tijd op. Daarom zal hij dit jaar weinig meer voor STIJL kunnen doen. Gelukkig is er een nieuwe STIJL-mama bij gekomen zodat we alsnog genoeg man/vrouwkracht hebben! Ze komt vers uit de studentendanswereld met een hoop ervaring. Ze is lid geweest van het U Dance bestuur, geeft les bij WUbDa Wageningen en Zenner in Leersum, en heeft onlangs haar IDTA standaard dansdocentbrevet gehaald. Maar jullie kennen haar misschien eerder van haar verblindende vrolijkheid… Het is… Eline Drost! *Heftig applaus zwelt op*

Jullie horen binnenkort meer over de STIJL plannen! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan het beste via de mailinglijst: https://mailchi.mp/04b3e5cf4592/utrechtsedansstichtingstijl

Liefs,
Marries, Rogier en Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *